Interne vacatures

 

Vacature: POH GGZ in kwaliteitsteam ©aliber (3 uur p/w)

Voor het kwaliteitsteam van ©aliber is ROHWN op zoek naar een POH GGZ voor drie uur per week. In deze nieuwe functie bied je huisartsenpraktijken ondersteuning bij het opzetten van het zorgprogramma angst- en stemmingsstoornissen. Beschik je over werkervaring in de GGZ, ben je een teamspeler, bezit je coachende vaardigheden en heb je een opleiding op minimaal hbo-niveau? Dan zien we jouw reactie graag voor 1 september 2021 tegemoet! Mail een korte brief met cv naar Lisa Eekhof, directeur Integrale Zorg & Innovatie:eekhof@rohwn.nl.

 

Vacature: kwaliteitsmedewerker ©aliber (4-8 uur p/w)

Ben je POH of praktijkverpleegkundige, wil je verdieping in je vak en collega’s in huisartsenpraktijken ondersteunen rond chronische zorg? Het kwaliteitsteam van ©aliber zoekt een nieuwe kwaliteitsmedewerker.

Functie

Het kwaliteitsteam van ©aliber, een dochterorganisatie van ROHWN, ondersteunt de aangesloten huisartsenpraktijken bij de uitvoering van de chronische zorgprogramma’s. Het kwaliteitsteam komt regelmatig samen, ook met de kaderhuisartsen, om de kwaliteit van de chronische zorg te bespreken en zodoende een actieve bijdrage aan de verbetering van het kwaliteitsbeleid te leveren. Tijdens praktijkbezoeken adviseert en ondersteunt de kwaliteitsmedewerker de huisartsen in de uitvoering, registratie en organisatie van de zorgprogramma’s.

Wij vragen

Voor deze vacature zoeken we kandidaten met: 

-        Minimaal een afgeronde opleiding HBO-V / POH-S / PVK
-        Ervaring binnen de eerste lijn en chronische ketenzorg
-        Affiniteit en/of raakvlakken met Positieve Gezondheid en/of ouderenzorg 

-        Een positieve attitude en een vrolijk, sociaal karakter
-        Analytisch vermogen
-        Flexibiliteit
-        Teamgeest

Wij bieden

-        Een hecht team met enorme drive voor goede ondersteuning aan de aangesloten ROHWN-leden
-        Een nulurencontract van 4-8 uur per week
-        Een uurloon op basis van de CAO huisartsenzorg salarisschaal 7
-        Up-to-date kennis en ontwikkelmogelijkheden binnen de zorggroep

Word jij ons nieuwe teamlid? Stuur voor 1 september een e-mail naar Lisa Eekhof via eekhof@rohwn.nl. Heb je vragen over deze vacature? Bel naar 0252-767099. We kijken uit naar je reactie!


Heb je interesse om in een andere functie bij de Regionale Organisatie van Huisartsen-West Nederland (ROHWN) / Stichting ©aliber te werken? Maak je interesse kenbaar middels een open sollicitatie via info@rohwn.nl