Interne vacatures

Vacature: projectmedewerker deskundigheidsbevordering ©aliber Academie (16-24 uur)

Stichting ©aliber zoekt voor de ©aliber Academie een projectmedewerker deskundigheidsbevordering, voor 16 tot 24 uur als ZZP’er of in loondienst. Stichting ©aliber is de faciliterende en ondersteunende organisatie voor wijksamenwerkingsverbanden in de eerstelijnszorg in Zuid-Holland Noord. De ©aliber Academie biedt hoogwaardige en regiogebonden deskundigheidsbevordering voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, verpleegkundig specialisten en andere multidisciplinaire zorgverleners.

Als projectmedewerker deskundigheidsbevordering initieer en organiseer je scholingen en deskundigheidsbevordering voor de eerstelijnszorgverleners binnen de regio. Je voornaamste taak is de coördinatie van activiteiten binnen de ©aliber Academie, zodat het hele proces voor onder meer workshops en scholingen goed verloopt. Je bewaakt de kwaliteit van de scholingen en hebt nauw contact met trainers en sprekers. Je bent, samen met directe collega’s, het gezicht van de ©aliber Academie!

Kun jij goed organiseren, heb je ervaring met scholingstrajecten, kennis van de zorg, een dienstverlenende instelling en sterke communicatieve vaardigheden? Wil je werken in een gedreven team waar samenwerking centraal staat en waar je ruimte krijgt om jezelf en de ©aliber Academie verder te ontwikkelen?Bekijk hier de volledige vacature en stuur voor 1 oktober een e-mail naar Lisa Eekhof via eekhof@rohwn.nl. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 0252-767099 en we beantwoorden ze graag.

 

Heb je interesse om in een andere functie bij de Regionale Organisatie van Huisartsen-West Nederland (ROHWN) / Stichting ©aliber te werken? Maak je interesse kenbaar middels een open sollicitatie via info@rohwn.nl